Inspectietrip

Natuurlijk wilt u de Costa Blanca en de huizen met eigen ogen zien. Daarom kunt u met van der Stappen Vastgoed op inspectietrip, ofwel op bezichtigingstrip. Zoals de naam al zegt, bezichtigen we tijdens een trip de diverse huizen onder de zon. Zo krijgt u een goed beeld van wat dit prachtige gebied en de villa’s te bieden hebben. En voelt u meteen of dit de woning is waar u naar op zoek bent.

Voordat we vertrekken naar het zonovergoten Spanje vernemen wij graag al uw woonwensen. Zo kunnen wij een passende selectie maken van de luxe huizen en/of appartementen die we samen tijdens de inspectietrip bezoeken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw oog al is gevallen op een verblijf dat tussen het aanbod staat. Dan leiden we u met plezier rond in de desbetreffende woning. Of u laat ons geheel vrij en wij nemen u mee door al het moois.

Een inspectietrip duurt normaliter zo’n 3 dagen. We hebben tenslotte voldoende tijd nodig om u alle mogelijkheden te laten zien. Korter of langer is bespreekbaar. Belangrijk om te weten is dat we u niet alleen diverse woningen laten zien, maar dat we u ook willen laten proeven van de omgeving en alle leuke dingen die de plek te bieden heeft. Tijdens de bezichtigingstrip heeft u dan ook voldoende tijd om zelf of samen met uw partner op ontdekking te gaan en het mooie Spanje te beleven. 

Meer informatie?

Benieuwd naar het huidige aanbod of wat we voor u kunnen betekenen in de regio Costa Blanca, Spanje? Wij staan u graag te woord.

REf. J200094 (20)

Compare listings

Compare