Over ons

Van der Stappen Vastgoed is dé specialist in vastgoed in de regio Costa Blanca, Spanje. Een bestemming waar iedereen zijn of haar hart ophaalt. Net als Mitchell van der Stappen, zaakvoerder bij van der Stappen Vastgoed. De regio maakte al op jonge leeftijd indruk op hem. De fantastische omgeving, het goede weer en het zomerhuis dat zijn ouders daar kochten, waren aspecten die hem verliefd maakte op de regio. De droom om hier ooit vastgoedmakelaar te worden ontstond.

Dat is gelukt. Van der Stappen Vastgoed is al jaren speler op de vastgoedmarkt in België en Nederland, maar inmiddels tevens een begrip aan de Spaanse Costa. Wij maken het – samen met onze partners – mogelijk om een droomhuis te bouwen of kopen in dit mooie gebied. Hier staat vertrouwen en kwaliteit altijd op de eerste plaats. Een nieuw huis – voor velen nu nog op vliegafstand – is niet zomaar een investering en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom ontzorgen we u van A tot Z in dit proces. Van de eerste bezichtiging tot het juridische gedeelte: van der Stappen Vastgoed regelt het. U heeft zo geen onnodige zorgen omtrent uw gloednieuwe woning of tweede verblijf aan de Costa Blanca.

Het aanbod van van der Stappen Vastgoed bestaat uit luxe huizen en appartementen in de mooiste woonwijken in onder andere Calpe, Moraira en Benissa. Prefereert u uitzicht op zee, een villa dichtbij het centrum of zoekt u rust in een meer groene omgeving? Gaat uw voorkeur uit naar een moderne villa, een klassiek landhuis of een mix van beide stijlen? Wat uw wensen ook zijn, ze kunnen gerealiseerd worden. Goed om te weten is dat de projecten van van der Stappen Vastgoed stuk voor stuk voldoen aan hoge eisen. Wij kiezen zowel binnen als buiten voor materialen van topkwaliteit, zodat u vertoeft in een verblijf dat klasse uitstraalt.

Meer informatie?

Benieuwd naar het huidige aanbod of wat we voor u kunnen betekenen in de regio Costa Blanca, Spanje? Wij staan u graag te woord.

100px

Compare listings

Compare