Zelf bouwen

Een huis is een investering, dus is het een vereiste dat een huis of tweede verblijf volledig voldoet aan uw woonbehoeften. Van der Stappen Vastgoed heeft een uitgebreid aanbod aan bestaande woningen in het prachtige Spanje, waar huizen tussen zitten die wellicht passen bij de wensen die u heeft. Mocht u op zoek zijn naar een unieke woning, heeft u specifieke ideeën over een (tweede) verblijf of wilt u iets neerzetten dat echt helemaal van uzelf is? Dan is een huis bouwen in Spanje een fantastische droom. En die droom kunnen we bij Van der Stappen Vastgoed verwezenlijken. 

Een huis bouwen vraagt om kennis en kunde. Helemaal als dit huis een stuk verderop staat, in Spanje. Van der Stappen Vastgoed is uw rechterhand op het gebied van een huis bouwen en werkt nauw samen met professionele en betrouwbare partners aan de Costa Blanca. Denk aan bouwbedrijven, maar ook aan juridische specialisten, die ervoor zorgen dat alles omtrent de aankoop van grond en de bouw goed geregeld is.

De weg naar een nieuwbouwwoning

De weg naar een nieuwbouwwoning in Spanje begint bij het selecteren van de omgeving waar u wilt wonen. Doordat u kiest voor het bouwen van een geheel nieuw huis heeft u alle keus. Gaat uw voorkeur uit naar een verblijf in de natuur, vlakbij het strand of houdt u juist van de gezellige drukte van de stad? Als u dit weet, kunnen we op zoek gaan naar een perceel, waarop het droomhuis in Spanje gerealiseerd wordt.

Een belangrijk punt om te benoemen is dat er voor het bouwen van een woning op het aangekochte stuk grond een vergunning nodig is. Dit duurt zo’n 4 maanden. Alvorens we de vergunning aanvragen, wordt er een definitief bouwplan gemaakt. Uiteraard in samenspraak met u, zodat er straks niets aan de huisvesting in Spanje ontbreekt. Dankzij technische tekeningen krijgt u een goed beeld van hoe de woning er uiteindelijk uit komt te zien. Vanaf dat moment komen uw ideeën echt tot leven!

De bouw zelf kunt u van het begin- tot eindpunt volledig overlaten aan Van der Stappen Vastgoed. Wij zorgen ervoor dat uw gloednieuwe huis in Spanje gebouwd wordt zoals besproken en zoals u wenst. Wij houden de werkzaamheden en uitvoering nauwlettend in de gaten. Uiteraard geven we u – ook op afstand – een glimp van iedere bouwfase. Er is niets leuker dan zelf zien hoe uw droomhuis in het buitenland gebouwd wordt.

 

Villa de lujo de estilo moderno, Benissa costa (B200 (21)

 Een exclusieve woning in Spanje

Exclusief, dat zijn de gebouwde villa’s en appartementen door Van der Stappen Vastgoed zeker. Een woning in het buitenland – of het nu uw vaste verblijfplaats wordt of niet – moet genoeg oppervlakte bevatten om lekker te kunnen leven en moet de plek worden waar u tot rust komt. Deze aspecten gaat u zeker terugvinden in uw riante optrek aan de Costa Blanca. U heeft tenslotte zelf alles uitgezocht en beslist. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens!

Van der Stappen Vastgoed staat bekend om een manier van werken die betrouwbaar, secuur en persoonlijk is. Wij zijn uw sparringpartner en denken rondom de bouw graag met u mee. Tevens vinden we het onze plicht om ervoor te zorgen dat een gebouwd huis via Van der Stappen Vastgoed mooi is afgewerkt, tot in de kleinste details. Dit bereiken we door het gebruik van hoogwaardige materialen en de samenwerking met vakmensen. Wij leveren alleen droomhuizen in Spanje op, waar we meer dan trots op zijn! 

Compare listings

Compare